آرشیو مقالات خانه داری

 یک غذای لذیذ برای خانواده

یک غذای لذیذ برای خانواده

20 مهر 1398

چطور با استفاده از فرهای پرنیان استیل یک غذای لذیذ برای خانواده آماده کنیم؟ با ما همراه باشید با طرز تهیه مرغ طعم دار با استفاده از فرهای متنوع پرنیان...

آیا نظافت هود آشپزخانه کار سختی است ؟؟؟ پرنیان استیل شما را راهنمائی خواهد کرد.

آیا نظافت هود آشپزخانه کار سختی است ؟؟؟ پرنیان استیل شما را راهنمائی خواهد کرد.

09 بهمن 1397

در هنگام تمیز کردن آشپزخانه، نظافت هود شما خیلی راحت ممکن است به دیده فراموشی سپرده شود.در هر حال این قسمت از آشپزخانه هم باید به منظور جلوگیری از ایجاد...

چگونه اجاق گازی زیبا داشته باشیم

چگونه اجاق گازی زیبا داشته باشیم

04 بهمن 1397

تمیز کردن و نظافت اجاق گاز شاید بخش مهمی از نگهداری یک آشپزخانه تمیز باشد. معمولا نظافت اجاق گاز یک کار بسیار ساده است که ممکن است با یک دستمال...

یک غذای لذیذ برای خانواده

 

چطور با استفاده از فرهای پرنیان استیل یک غذای لذیذ برای خانواده آماده کنیم؟

 

با ما همراه باشید با طرز تهیه مرغ طعم دار با استفاده از فرهای متنوع پرنیان استیل.

 

 

 

سینه مرغ گریل شده رو نمیتوانید از این راحت تر و خوشمزه تر تهیه کنید.

سینه های مرغ را که آغشته به مخلوطی از سبزیجات معطر است داخل فر گذاشته و تا آماده شدن آن صبر می کنیم.

این نوع سینه مرغ گریل شده را می توان در انواع سالاد، یا حتی ساندویچ و یا کیک مرغ هم استفاده نمود.

پخت مرغ با این روش باعث میشود که سینه مرغ به صورت آبدار و کاملا حرفه ای آماده شود.

من مطمئنم مزه این مرغ به قدری خوشمزه باشه که شما رو ترغیب کنه به بارها  و بارها پختن اون در فرهای پرنیان استیل.

سینه مرغ به صورت طبیعی دارای مقادیری از پروتئین هست و این روش پخت نیز ساده هست، فقط کافیه کمی روغن زیتون و کمی سبزیجات و ادویه بهش اضافه کنید و داخل فر قرار دهید.

مرغ چه مدت باید در فر بماند؟

مهمترین نکته برای طبخ یک مرغ خوشمزه زمان است. سینه های مرغ در حالت عادی خشک هستند و اگر شما مدت زمان زیادی آنها را در فر قرار دهید، خیلی زیاد خشک خواهند شد.

شما باید مرغ را در فر به طوری بپزید که بعد ازپخته شدن و هنگام برش، طراوت داشته و آبدارباشد.

پخت مرغ در دمای بالا این امکان را برای شما فراهم میکند. ( من مرغ را در 400 درجه فارنهایت می پزم.)

دستور پخت :

پخت سینه مرغ بدون استخوان بسیار ساده می باشد، کلید طعم خوب غذا در توجه به زمان پخت و درجه حرارت فر می باشد.

 

دستور پخت این مرغ بسیار ساده می باشد. فقط کافیه مرغ را با کمی چاشنی ایتالیائی ، پاپریکا و نمک و فلفل آغشته کنید. شما می توانید چاشنی های متنوعی بر طبق ذائقه خودتان و با توجه به نوع غذاتون استفاده کنید.

رزماری و پونه و آبلیمو هم ترکیب خیلی عالی برای درست کردن این مرغ خوشمزه هست.

اگر تمایل به پخت پاستای مرغ دارید، استفاده از ادویه کاجون* هم پیشنهاد خوبی هست.

در دستور پخت این مرغ ، ادویه جات مختلفی مثل ادویه های ایتالیائی، پاپریکا و فلفل پیشنهاد شده است اما شما می توانید برحسب ذائقه خود مقدار و نوع این ادویه ها را تغییر دهید.

 

 

 

  • فر را از قبل روی درجه 400 فارنهایت گرم نمائید.
  • تکه های مرغ را با روغن زیتون و ادویه مخلوط نمائید.
  • ظرف مخصوص قرار دادن مرغها را به کمی روغن آغشته کنید تا سینه های مرغ خشک نشود.
  • سینه های مرغ را برای مدت بین 22 تا 26 دقیقه در فر قرار دهید. یا تا زمانی که به 165 درجه فارنهایت برسد.
  • قبل از اسلاید کردن مرغها اجازه دهید تا کمی خنک شود.

 

غذای خوشمزه شما آماده است. نوش جان کنید.